If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Втората е зле, очукана отвсякъде. С доста външни забележки.
Продавача твърди, че съединителя е сменян, но помпите правели проблем и .... абе като се качих ми стана ясно, че лъже.
Има и голямо разминаване в МЕС между показанията на 4те дюзи.
Кожата на шоф. седалка е с обичайните забележки по-ръба.
В Раковски е колата.
Общо взето снимките лъжат много
Благодаря на всички за отзивите ,явно понякога е трудно да се намери читав екземпляр дори и от частни лица....моля да споделите ако някой има инфо относно тази http://www.cars.bg/c424904
V6 на газ какво му е? Караш кола, която върви добре и плащаш малко за гориво. Няма нещо непрестижно или срамно в това да караш на газ. В крайна сметка всеки сам си тегли чертата на финансите.
Чак пък 20+ да е разхода на V6. Това че има някои V6-ци, които харчат е така, ама дори и те рядко достигат тия заветни 20, че и нагоре.
Аз затова казах, че накрая всеки сам си тегли чертата, но в случая 2.0 JTS доволно си харчи 13-14 градско, отделно от това му знаем болежките. Един 3.2 V6 с газ в един момент може да излезе не само по-евтин от 2.0 JTS за поддръжка, че и от едно 2.4 JTD ако искаш. Просто си сметни едно турбо за ремонт и демпферен маховик за смяна при дизела и сметката излиза, че V6-ка с газ е по-добрия вариант.
Каква е разликата в поддръжката на 3.2 бензин и 2.4 дизел?
Разхода го махаме като фактор. Да речем че 3.2-ката е с газ, което на практика означава почти еднакви пари за 100км. 2.4-ката градско да я смъкнете до 8.5-9, това прави средно към 25лв за 100км. 3.2-ката ако харчи 18 газ - това прави 25лв ако газта я смятаме по 1.40лв.
Става въпрос за потенциални ремонти: съединител, ангренаж, турбина, дюзи и т.н. Окачването е едно и също, ламарините са еднакви. При коли на 200 000км и отгоре излиза, че уж по-мощната бензинова излиза по-тънкаж от дизел. И имайте предвид, че на Алфите дизелите са с евтина поддръжка. Тва немския дизел в какви приключения може да те вкара. Да не говорим, че при 3.0 TDI например една дюза ти е 1000ка и отгоре.
................ го казвам от позицията на човек, който дълго време търсеше читав и подходящ дизеляк семейна кола и после си купих харчеща бензинова, защото сметката излезе в полза на бензина.
Иначе за подаръка, който си направих бих се похвалил с удоволствие, но марката не е италианска и рискувам да се заформят някакви заяждания. Мисля го още.
Шокси, все едно си чета постовете от преди година-две!
Ай похвали се спокйно за осмака, ако ти наскочат кюмурджии, получаваш моментален съпорт.
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Колеги да ви попитам доколкото разбрах 1.9.jtd 116 к.с мотора се слави като доста надежден и здрав ,разбира се и при добро обслужване, та въпроса ми е същото отнася ли се за 140 к.с тъй като тази която гледах е такава,ще се радвам ако споделите мнение за колата
Колеги да ви попитам доколкото разбрах 1.9.jtd 116 к.с мотора се слави като доста надежден и здрав ,разбира се и при добро обслужване, та въпроса ми е същото отнася ли се за 140 к.с тъй като тази която гледах е такава,ще се радвам ако споделите мнение за колата
Тази добре изглежда. Но има някои странни работи - уж е с високо ни.во на оборудване а не е с двузонов клим. няма темпомат и уредите нс километража са сменяни
Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment